Ulubiony Zawodnik: Filip Hronek, Filip Zadina
Za Red Wings od sezonu: 1999-2000
Wiek: 33 Dołączył: 06 Paź 2006 Posty: 4443 Skąd: Łaziska Górne - 7250 km od LCA
Wysłany: 2008-06-02, 06:58 STANLEY CUP FINAL - GAME 5 - Penguins : Red Wings
STANLEY CUP FINAL - GAME 5 - 02.06.2008 - Poniedziałek - 8:00 pm (2:00)
Punkty: Sidney Crosby 24 Henrik Zetterberg 23 Bramki: Marian Hossa 10 Johan Franzen 13 Asysty: Sidney Crosby 18 Niklas Kronwall 13 Kary: Maxime Talbot 34 Tomas Holmstrom 26 Plus/Minus: Marian Hossa 7 Henrik Zetterberg 16
Ulubiony Zawodnik: Filip Hronek, Filip Zadina
Za Red Wings od sezonu: 1999-2000
Wiek: 33 Dołączył: 06 Paź 2006 Posty: 4443 Skąd: Łaziska Górne - 7250 km od LCA
Wysłany: 2008-06-02, 07:04
Zakładam temat w którym mam nadzieje za kilkanaście godzin będzie szał radość i temat ten będzie rekordowy w ilości postów!
Ulubiony Zawodnik: Filip Zadina, Joe Veleno, Sergei Fedorov
Za Red Wings od sezonu: 1995-1996
Wysłany: 2008-06-02, 08:02
Zion napisał/a:
i temat ten będzie rekordowy w ilości postów!
Będzie ciężko chociażby pobić taki temat meczu z ale się postaramy
EDIT:
A co do kibiców pens najlepiej zrobić to co robi się na całym świecie: Ignore. Wszyscy widzą jacy są żałośni i nie ma co próbować ich naprawiać. Mnie najbardziej rozbroił pomysł jakiegoś zasmuconego kibica pens na jednym z forum amerykańskich. Mianowicie domagał się wprowadzenia w przyszłym sezonie kary dla napastników za jechanie tyłem w strefie neutralnej
Znane są również praktyki, kiedy na forum o pens zarejestrował się kibic i bronił swojej drużyny powołując się na statystyki za co został potraktowany banem... I to po 17 godzinach działalności. Po obserwacjach tego co się dzieje mogę stwierdzić, że polscy fani nie są wyjątkiem.
Ostatnio zmieniony przez Lurtzek 2008-06-02, 08:11, w całości zmieniany 1 raz
Za Red Wings od sezonu: 1998
Wiek: 35 Dołączył: 06 Paź 2006 Posty: 2162 Skąd: Łódź, Polska
Wysłany: 2008-06-02, 08:08
Znajac zycie wszyscy beda ogladac i w shoutboxie krzyczec a tutaj nikt nic nie napisze chyba, ze sie SB wylaczy na czas meczu ;P Ale wtedy na forum beda wypowiedzi typu
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
albo
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTT
Ulubiony Zawodnik: 5-game suspension Smith
Za Red Wings od sezonu: 03/04
Wysłany: 2008-06-02, 12:45
Ewentualnie: kuuuuuuufffff...
Mamy znakomitą szansę, aby wznieść Stana w Hockeytown - idealne miejsce wydawać by sie mogło. Ja chce niezapomnianą atmosferę na trybunach, bo nie po to wziąłem sobie fotkę z pregame pierwszego czy tam drugiego meczu z Pens na kartę, żeby nasi kibicie nie potrafili zapewnić lepszego dopingu niż ta biała armia nielotów w Melonie
Od początku chciałem żebyśmy wygrali ostatni mecz w Joe Louis Arena i teraz zachcianka się ma okazję spełnić. My ją wykorzystajmy, a będzie radość i pokój na świecie
_________________ "The Swedes never hug me," Osgood said. "I get none. Zero. I feel like I should get more. I'm getting lonely. They should hug more."
Widzę, że humor tak przedni jak i u mnie co prawda nie będę oglądał meczu live ale pierwsze co zrobie z rana to ściągnę wersję HD i niestety pewnie cały dzień nie będę w stanie odwiedzić tego forum - co od baaaardzo długiego czasu weszło mi w krew.
Co by nie powiedzieć- mecz u siebie i do tego ostatni to coś pięknego - hala powinna eksplodować
A i na koniec - pozdrawiam Oti 'ego- wiernego fana skrzydeł
Za Red Wings od sezonu: 1998
Wiek: 35 Dołączył: 06 Paź 2006 Posty: 2162 Skąd: Łódź, Polska
Wysłany: 2008-06-02, 20:16
ja widze, ze tutaj nikomu nawet do glowy nie przychodzi, ze oni jednak ten mecz moga... przegrac Oczywiscie postawa godna podziwu ale moze troche wiecej ostroznosci
Ulubiony Zawodnik: 5-game suspension Smith
Za Red Wings od sezonu: 03/04
Wysłany: 2008-06-02, 20:43
Cicho tam, nie po to oddaliśmy jeden mecz w Mellonie, żeby teraz nie przypieczętować zwycięstwa we własnej hali. Palosław, nie myśl katastroficzne, trzeba dobro widzieć - nasza obronę, Ozziego i Zetterberga w życiowej formie... a także powrót Homera.
_________________ "The Swedes never hug me," Osgood said. "I get none. Zero. I feel like I should get more. I'm getting lonely. They should hug more."
Ulubiony Zawodnik: Steve Yzerman, Henrik Zetterberg
Za Red Wings od sezonu: ????
Wiek: 32 Dołączył: 06 Paź 2006 Posty: 819 Skąd: Poznań/Częstochowa
Wysłany: 2008-06-02, 21:10
Kwiat napisał/a:
a także powrót Homera
I znowu będzie: in the crease, out of the crease
Poza tym to faktycznie wszyscy już podchodzicie (no ok, ja trochę też ), że puchar już dzisiaj jest nasz, a tutaj mimo wszystko trzeba ten mecz jeszcze wygrać (odkryłem Amerykę, tym stwierdzeniem )
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum