Ulubiony Zawodnik: Filip Hronek, Filip Zadina
Za Red Wings od sezonu: 1999-2000
Wiek: 33 Dołączył: 06 Paź 2006 Posty: 4474 Skąd: Łaziska Górne - 7250 km od LCA
Wysłany: 2015-04-24, 19:46 ROUND 1 - GAME 5 - Detroit Red Wings : Tampa Bay Lightning
Mecze w sezonie zasadniczym: : - 4:3 : - 1:5 : - 1:3 : - 0:4
Mecze w Play-Off: : - 3:2 : - 1:5 : - 0:3 : - 3:2 OT : - -:- : - -:-
* : - -:-
Punkty: Pavel Datsyuk 3 Tyler Johnson 5 Bramki: Pavel Datsyuk 2 Tyler Johnson 4 Asysty: Henrik Zetterberg 2 Ryan Callahan 2 Kary: Danny DeKeyser 8 Cedric Paquette 6 Plus/Minus: Marek Zidlicky 2 Victor Hedman 4
Johan Franzen
Erik Cole
Mattias Ohlund
Michael Blunden
34 - Petr Mrazek 2 - 1 - 1 - .922 - 2.43 - 1
30 - Ben Bishop 2 - 2 - 0 - .902 - 2.01 - 0
W - P - R - SV% - GAA - SO prawdopodobni bramkarze na mecz
-
-
prawdopodobne linie na mecz
TV: PL: -
USA: FSDetroit (HD), Sun Sports (HD) NBC (HD), CBS (HD)
Ulubiony Zawodnik: Seider
Za Red Wings od sezonu: 1999-2000
Wysłany: 2015-04-26, 13:33
To jest jak sen...
który jak sądzę jeszcze się nie skończył!
Ci panowie naprawdę mogą być powoli ze sobą zestawiani, a samo zdjęcie za kilka lat może urosnąć do rangi symbolu...
Pupile Babsa mają przed sobą jeszcze mnóstwo pracy. Bądźmy przez chwilę krytyczni. Boli mnie ten ogólny procent w kole wznowień. Tylko Kapitan trzyma poziom, ale do Paszy, czy Lucky Luka nie mam pretensji. Dłonie i nadgarstki nie są przecież z waty.
bukaj22
Ulubiony Zawodnik: Henrik Zetterberg
Za Red Wings od sezonu: 1997-98
Wysłany: 2015-04-26, 18:18
Jestttttttttttt Wygraliśmy z Tampą 4-0 ! Wielkie gratulacje dla Skrzydeł. To był świetny mecz z naszej strony i w pełni zasłużone zwycięstwo. Wielkie słowa uznania dla Mrazka za 2 SO w serii. Młody Czech bronił naprawdę świetnie.
Kolejny raz jestem zbudowany postawą Red Wings. Zagraliśmy twardo i szybko zupełnie neutralizując ofensywę Tampy. Jestem pod wrażeniem gry Glendeninga. Ależ ten chłopak jest walczakiem. :smile:
Tak więc obejmujemy prowadzenie w serii 3-2 i oby udało się zakończyć serię w JLA. :smile:
Nie wiem jak ta seria się zakończy, ale uważam, że Red Wings mają dużo większe możliwości niż się niektórym wydaje i, to nawet przy brakach w defensywie, które taktyka Babsa szczelnie maskuje między innymi dzięki głębi na pozycji Centra. Przy założeniu, ze Dats z Zettą grają w oddzielnych formacjach i dokładając do tego niesamowitego Glendeninga, który jest jak taki rzep i gdy się uczepi kogoś, to potrafi skutecznie zniechęcić do gry, jak się okazuje jesteśmy trudnym zespołem do ogrania. W dodatku niesamowicie w tej serii broni Mrazek. W życiu bym nie pomyślał, że bardzo utalentowany debiutant zrobi 2 SO przeciwko najlepszej ofensywie ligi i to w dodatku w hali rywali gdzie Tampa przegrała 8 spotkań. Czapki z głów przed Mrazkiem. Ten chłopak może być w przyszłości wielkim bramkarzem.
Tak sobie jeszcze myślę, ze kto wie czy kluczowym dla losów tej serii nie był/ nie jest powrót do składu Abdelkadera. Potrzebowaliśmy kogoś takiego, kto będzie potrafił dać jeszcze więcej fizyczności na bandach i Justin robi to świetnie.
Ulubiony Zawodnik: Z
Za Red Wings od sezonu: 1997/98
Wysłany: 2015-04-27, 08:11
3 bramka z dedykacją dla frajera (in your f***ing face) z tekturą :Datsyuk is communist: za ławką Wings.
Filipek dno (z byłych zawodników najbardziej szkoda mi Jurka). Stamkos to zawodnik sezonu regularnego-playoffy go przerastają.
Piotrek chyba już oficjalnie No1 (to co wyczynia jest niesamowite - poziom i forma wybitna). Howie chyba casus Luongo popełni w offseason ("my contract sucks").
Piękny mecz. Szkoda jednak meczu nr4 (w 5 już tego błędu nie popełnili na szczęście).
Wszyscy zagrali idealnie.
Glenny progres kosmos. Abbi-DD-Glenny - Michigan boys (tym większa radość dla organizacji).
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum