Ulubiony Zawodnik: 5-game suspension Smith
Za Red Wings od sezonu: 03/04
Wysłany: 2006-11-05, 18:00
Moze i sie narazilem, ale Sundin te akcje spieprzyl, bo walnal prosto w Millera... grunt, ze dobrze sie ustawil do poprzednich dwoch bramek. Poza tym sam Sundin nie gral, a caly zespol i to mnie zdziwilo, bo Sabres meczyli sie strasznie, a Liscie wypunktowali ich w przeciaagu dwoch minut drugiej tercji i w trzeciej nie wychodzili praktycznie z wlasnej tercji.
Btw. Widzieliscie bramke Axlessona [nie wiem ktora to byla, chyba druga]? Interwencja bramkarza Tampy w granicach podobnego absurdu co naszego Haska;)
_________________ "The Swedes never hug me," Osgood said. "I get none. Zero. I feel like I should get more. I'm getting lonely. They should hug more."
Stracilismy wprawdzie jedna bramke grajac w oslabieniu, ale wybronilismy 8 pozostalych, wiec poprawiamy nieco statystyki, szkoda ze 7 PP nie wykorzystalismy, ale i tak wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Moze malo strzelamy, ale tracimy tez malo bramek-10 w ostatnich 6 wygranych meczach.
Cleary rzeczywiscie ladnie pojechal, bo reszta bramek to takie farfocle
Ulubiony Zawodnik: Mats Sundin
Za Red Wings od sezonu: 1000
Wysłany: 2006-11-05, 22:19
Kwiat napisał/a:
Dla przykladu wczoraj Sundin majac dwa gole na koncie nie wykorzystal podobnego brejka w oslabieniu.
spieprzyl. powinien walic pod poprzeczke z calej sily bo on to potrafi, mijac nie za zbytnio przy jego wzroscie i wadze. nie jest to typ szybkiego i zwinnego napastnika. na pewno mogl i powinien tego breakawaya wykonczyc lepiej.
co do tego nie wychodzenia z wlasnej tercji w koncowych 20 minutach meczu to looknijcie kary a zrozumiecie czym to bylo spowodowane . poza tym faktycznie Sabres cisneli ale nie stwarzali wielu groznych sytuacji, Leafs bronili sie dobrze, w razie czego strzaly bronil Raycroft. spokoj, nie zadna obrona Czestochowy (z pozdrowieniami).
Nie wiem czy to do tego tematu - ale widzieliście bodika na Williams'ie? Oj chyba będzie pauzował - straszne
http://scores.espn.go.com...ameId=261108005
Ale nasi wygrali - po raz kolejny - Zeta złapał wiatr w żagle. Nie mówiąć o Cleary - też brameczka- i nie można zapominać o naszym małym rookie Hudlerek też zapunktował.
Ulubiony Zawodnik: Mats Sundin
Za Red Wings od sezonu: 1000
Wysłany: 2006-11-09, 15:50
mocny hit. z pewnoscia oglada sie takie sytuacje mniej radosnie jesli dostaje twoj zawodnik. mam nadzieje ze Cleary'emu nic nie jest, poza wstrzasnieniem mozgu, ktorego z pewnoscia sie nabawil. machal publicznosci wiec nie jest tak zle.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum