Wtedy to ja najwyżej słyszałem o butelce z mlekiem
A o wikipedii slyszal?
Lurtzek napisał/a:
Tak szczerze mówiąc to częstotliwość pojawiania się bzdur na ESPN = częstotliwości pojawiania się bzdur na hfboards
Jak to na forum . Ale generalnie w wielu topicach o drafcie nawet nikt nie wspomnial slowem o takiej plotce takze nie wierzylbym w nia .
Lurtzek napisał/a:
Żeby nie było zbyt offtopowo to czytałem ostatnio na mlive wypowiedź Hollanda (o ile mnie pamięć nie myli czyja to była wypowiedź) jakobyśmy mieli draftować D.
Znowu? . Szkoda troche, bo czasem chcialoby sie takiego talenciaka jak Getzlaf zamiast obroncy ktorego bedziemy mielic przez system 5 lat .
Dobrych D nigdy za wiele, dobrych G tym bardziej. Chwalmy co mamy, ale patrzy też w przyszłość. Bez dwóch zdań obecnie mamy w ataku większe perspektywy niż w obronie. Największe gwiazdy są w optymalnym wieku, secondary scoring jest niezła, a młodzież wali do składu drzwiami i oknami... na obronie jedynie Erisson i może Kindl są w odwodzie. Lidstrom bliski końca, Rafał tez za długo już nie pogra [przynajmniej tak mnie się wydaje]... tylko co z Howardem i Larssonem. Czytałem, że Howard jest do odstrzału...
_________________ FRANCHISE TIMELINE:
DVHL S1 - 1st round vs NSH [1:4]
DVHL S2 - who knows?
jesli chodzi o pierwsze trzy miejsca to zdziwiłaby mnie każda inna kolejność poza: Tavares, Hedman, Duchene.. Isles na pewno wezmą Tavaresa, szansa także marketingowa na reaktywację, TBL pasuje Hedman bo obronę mają tragiczną, Avs z pocałowaniem ręki wezmą Duchene'a.. IMO najbardziej wszechstronnym graczem z tej trójki jest właśnie Duchene, który gra najlepiej po obydwu stronach lodowiska.. już teraz jak to mówią tough kig, porównują go do Sakica i Yzermana..
co do Red Wings - ciekawy jestem czy zaryzykujecie wybór Carla Klingberga? to chłopak który ostatnio sporo podskoczył w rankingach i sam zatypowałem go w mocku nhl.com.pl który na dniach się ukaże.. co jak co, ale Wasi skauci pozwalają wierzyć że jakiegoś dobrego europejskiego gracza wyciągnięcie z 29 czy nawet w dalszej rundzie..
Ulubiony Zawodnik: Ken Holland
Wiek: 20 Dołączył: 09 Lip 2007 Posty: 1101 Skąd: Kraków / Żagań
Wysłany: 2009-06-24, 21:20
Zion napisał/a:
W tym roku wybieramy w rundach 1, 2, 3, 5, 6 i 7 z numerami 29, 60, 90, 149, 179, 209.
A nie wybieramy przypadkiem z numerami 29, 60, 90, 150, 180 i 210? Takie przesunięcie miałoby być niby spowodowane "Compensatory Pick" dla za Ś.P. Cherepanova...
_________________ "I saw Jimmy coming in with his glove and Crosby wasn’t there anymore.’’ - Henrik Zetterberg
W tym roku wybieramy w rundach 1, 2, 3, 5, 6 i 7 z numerami 29, 60, 90, 149, 179, 209.
A nie wybieramy przypadkiem z numerami 29, 60, 90, 150, 180 i 210? Takie przesunięcie miałoby być niby spowodowane "Compensatory Pick" dla za Ś.P. Cherepanova...
Oddaliśmy wybór w pierwszej rundzie moim zdaniem decyzja słuszna teraz mamy dwa wybory w 2 i 3 rundzie. Każdy z nas pamięta jakich zawodników wybieraliśmy w tych rundach . Teraz nasz sztab ma 24h na wyszukanie i wybranie kogoś naprawde dobrego.
32. Detroit Red Wings - Landon Ferraro, C, Red Deer (WHL)
60. Detroit Red Wings - Tomas Tatar, C, Zvolen (Slovakia)
75. Detroit Red Wings - Andrej Nestrasil
90. Detroit Red Wings - Gleason Fournier
Ten Tatar cos mi mowi ale nie pamietam o co kaman. On przypadkiem nie szalal na WJC?
edit: sprawdzilem. Tatar byl najlepszym Slowakiem i 4 zawodnikiem turnieju. 11 punktow. Szkoda ze nie zaryzykowalismy z Rajala. Koles jest mniejszy od Hudlera ale na WJC pobil punktowy rekord Owcy i byl najlepszym zawodnikiem. Wzieli go Oilers z numerem 101 chyba .
Co do Ferraro, to koles byl przez scoutow brany w drugiej dziesiatce wiec moze nam sie pofarcilo.
Ulubiony Zawodnik: Steve Yzerman, Henrik Zetterberg
Wiek: 22 Dołączył: 06 Paź 2006 Posty: 701 Skąd: Poznań/Częstochowa
Wysłany: 2009-06-27, 18:50
a cóż to za niesprawdzone wiadomości na serwisie? Wisi jak byk, ze od 22 naszego czasu ten draft jest a tu juz 2 rundy . Pewnie się pomylnęła komuś nasza 16 z ich 16
Bouwmeester idzue do Calgary w zamian za wybór w trzeciej rundzie draftu. Nie wiem ile jeszcze Pantery będą czekać na playoff, ale z tego co widzę to jeszcze trochę se poczekają...
Dwa ostatnie picki to Mitchell Callahan, typowy fighter w stylu Proberta i Kocura podobno, oraz jak zwykle anonimowy Szwed o ktorym nikt nic nie wie a ja nie pamietam nazwiska .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum